Toebehoren kunstgras

1 component kunstgraslijm

Kunstgraslijm voor toepassing op verschillende ondergronden.

Met één cartridge (310 ml) kan 2-3 lopende meter kunstgras met elkaar verbonden worden op een onderliggende verbindingstape of diverse ondergronden. Geschikt voor kleinere verbindingen. Voor grote verbindingen raden wij onze 2-componentenlijm aan!

€ 10,- (excl. btw)

 

2 componenten kunstgraslijm

2 componenten polyurethaan kunstgraslijm in emmers van 10 kg voor grotere verbindingen. Geschikt om een sterke en onzichtbare verbinding te creëren tussen 2 stukken kunstgras.

€ 75,- (excl. btw)

 

Instrooizand voor kunstgras

20kg bag

Het gebruik van instrooizand in kunstgras heeft talrijke voordelen. Zo blijft het kunstgras mooi op z’n plaats, beschermt het de vezels en het zal uw gazon koeler houden tijdens warme zomermaanden!

€ 7,- (excl. btw)

 

Stabilisatiedoek (Geovlies )

Met het gebruik van een stabilisatiedoek vermijdt u rechtstreeks contact tussen uw kunstgras en de ondergrond. Zo voorkomt u een krakend geluid, geeft u kruid en mollen geen kans en voorkomt u puntbelasting! Stabilisatiedoek (150g/m2) is verkrijgbaar in breedtes van 1, 2 en 4 meter.

€ 2,- / m² (excl. btw)

 

Duva Dempingsplaat

Deze dempingsplaat is ideaal voor spelende kinderen of onder speeltuigen! De schokabsorberende dempingsplaten verminderen het risico op verwondingen en beschermen kinderen tegen vallen. Onze Duva dempingsplaten worden door onze klanten ook gebruikt als synthetische nepgrasonderlaag voor daktuinen, patio’s, commerciële ruimtes met kunstgras en uitstekende isolatie en geluidsabsorberende eigenschappen.

  • De platen zijn in een puzzelvorm te verkrijgen van 2250 mm x 90mm met een dikte van 2 cm.
  • Ook verkrijgbaar op rollen van 1 cm dik!

€ 10,- /m² (excl. btw)

 

Verbindingstape

Verbindingstape wordt gebruikt om 2 verschillende stukken  kunstgras aan elkaar te lijmen. Bij deze variant moet er nog kunstgraslijm worden aangebracht.  Bij het plaatsen is het belangrijk dat de verbindingstape mooi gecentreerd wordt.

€ 0,80 / lopende meter (excl. btw)

 

Fix zelfklevende tape

Fix tape is een eenvoudige manier om de twee randen van kunstgras-strips te verbinden die gebruikt worden in recreatieve tuin en commerciële installaties. Het gebruik van Fix zelfklevende tape kan in sommige omstandigheden het gebruik van vloeibare kleefstoffen en een afzonderlijke verbindingstape elimineren, waardoor het tijdrovende aanbrengen en spreiden van de normaal benodigde hoeveelheid wordt voorkomen.

De behaalde bindingen zijn voor het meeste gebruik meer dan sterk genoeg, bij intensief gebruik raden wij aan de verbindingstape met een enkel of dubbel component te gebruiken!

€ 5,- / lopende meter (excl. btw)

 

Kunstgrashaken

Bij de meeste toepassingen is inzanden voldoende om het kunstgras mooi op zijn plaats te houden. Als de ondergrond het toelaat adviseren wij toch om in de hoeken, langs de randen en bij verbindingen kunstgrashaken te plaatsen. 2 – 3 per lopende meter.

€ 0,50 / stuk (excl. btw)

 

Neem contact op met het Duva Grass team als je een van onze producten wil bestellen, dan helpen we je met de bestelling.